Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Το MEGA γιόρτασε χθες στη Δερβιτσιάνη την ίδρυση της Ομόνοιας!


 Ο Παναγιώτης Μπάρκας παρέδωσε το Φάκελο Ίδρυσης στον Χρ. Κίτσιο
- Τι στηρίζουν σήμερα οι ιδρυτές της Ομόνοιας
Το νέο κόμμα της Ελληνικής Μειονότητας MEGA που επικαλείται τη συνέχεια και ότι πρεσβεύει τις αρχές της Ομόνοιας, «εκμεταλλεύτηκε» το γεγονός ότι η Ομόνοια μετέθεσε για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου την επέτειο των 20 χρόνων από την ίδρυση της (11 Ιανουαρίου 1991) και την ημέρα των γενεθλίων της Ομόνοιας πραγματοποίησαν εκδήλωση με την παρουσία 5  από τους 22 ιδρυτές ενώ επιστολή στήριξης έστειλε και ο Δώρη Κυριάζης.
Στην εκδήλωση της Δερβιτσιάνη που δεν παραβρέθηκε κανένας επίσημος εκτός μειονότητα ο Παναγιώτης Μπάρκα παρέδωσε το φάκελο της Ιδρυτικής Πράξης της Ομόνοιας στον Πρόεδρο του Μεγκα Χριστάκη Κίτσιο. Στα αξιοσημείωτα είναι επίσης η απουσία του υπουργού Ξέρα και η επίθεση του Θωμά Μήτσιου στο Γενικό Πρόξενο Αργυροκάστρου και στην εκκλησία που κάνει διαχωρισμούς στους Έλληνες Χριστιανούς με πολιτικά κριτήρια όπως είπε.  Είναι Απορίας άξιον πως ο φάκελος της ίδρυσης βρίσκονταν στα χέρια του Παναγιώτη Μπάρκα και όχι στα αρχεία της Ομόνοιας.
Οι ιδρυτές της Ομόνοιας σήμερα φαίνεται να είναι διχασμένοι με την πολιτικοί εκπροσώπηση, αφού από τους 22 μόνο 4 στηρίζουν φανατικά το «συνδυασμό» Ομόνοια – ΚΕΑΔ, 5 στηρίζουν το νέο κόμμα ΜΕΓΚΑ, 4 απεβίωσαν και 8 δεν ασχολούνται ή δεν είναι ενεργοί σε πολιτικούς σχηματισμούς.  
 Τι στηρίζουν σήμερα οι ιδρυτές της Ομόνοιας:
ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
Τι στηρίζουν σήμερα
Δημήτρης Κίκης
Ομόνοια - ΚΕΑΔ
Θεόδωρος Μπεζιάνης
MEGA
Γιωργος Μπούκας
απεβίωσε
Παναγιώτης Μπάρκας
MEGA
Βαγγέλης Παπαχρήστος

Βαγγέλης Ζαφειράτης
Ομόνοια - ΚΕΑΔ
Ανδρέας Ζαρμπαλάς
MEGA
Βασίλης Ζαφειράτης

Χαράλαμπος Θανάσης
Ομόνοια - ΚΕΑΔ
Νίκος Μπαλκόνης

Πέτρος Μπερέτης
MEGA
Αναστάσης Ντούρος

Βασίλης Ζαφειράτης

Βασίλης  Βασιλείου

Αχιλλέας Παπουτσής

Θεόδωρος Μάλιος
Απεβίωσε (ο νουνός της Οργάνωσης)
Θωμας Τζιας

Μενέλαος Χατζής
απεβίωσε
Γιάννης Γιάννης
Ομόνοια - ΚΕΑΔ
Ζήσο Λούτσης
MEGA

Ο συγκεκριμένος πίνακας ενδεχομένως να μην αποτυπώνει 100% την πραγματικότητα αφού κάποιες  πυγές που συλλέξαμε τα στοιχεία διαφωνούν σε κάποια σημεία, ωστόσο αποτυπώνει μια εικόνα. Παρακαλούμε αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο  να ενημερώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου